מצרכים:
חצי קילו פרגיות חתוכים לקוביות
1 בצל קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
כוס וחצי אורז
2 כוסות מים רתוחים
3/4 כפית מלח
2 כפיות תבלין הודי לבשר
3 כפות שמן לטיגון
אופן הכנה:
הכינו שני סירים:
סיר 1- לטגן את הבצל על אש בינונית עד להזהבה
– להוסיף פרגיות ותבלינים ולבשל
סיר 2 – לשטוף את האורז
– להוסיף את המים ולבשל על אש בינונית עד אידוי המים
לאחר שהמים האורז התאדו, להוסיף את האורז לסיר הפרגיות
מוסיפים את הכוסברה
מבשלים על אש נמוכה למשך 10 דקות
- ניתן לעשות שכבות של בשר ואורז