בירייאני פרגיות | דוד טלגאוקר

מצרכים:

חצי קילו פרגיות חתוכים לקוביות

1 בצל קצוץ

חופן כוסברה קצוצה

כוס וחצי אורז

2 כוסות מים רתוחים

3/4 כפית מלח

2 כפיות תבלין הודי לבשר

3 כפות שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

הכינו שני סירים:

סיר 1- לטגן את הבצל על אש בינונית עד להזהבה

– להוסיף פרגיות ותבלינים ולבשל

סיר 2 – לשטוף את האורז

– להוסיף את המים ולבשל על אש בינונית עד אידוי המים

לאחר שהמים האורז התאדו, להוסיף את האורז לסיר הפרגיות

מוסיפים את הכוסברה

מבשלים על אש נמוכה למשך 10 דקות

  • ניתן לעשות שכבות של בשר ואורז