ברפי של קשיו | שולמית סנקר

ברפי של קשיו

מצרכים:

חצי קילו קשיו לא קלוי טחון לאבקה (כ- 3 כוסות קשיו שלמים לטחון בבלנדר)

1 כוס סוכר

1/2 כפית אבקת הל

1/4 כוס מים

 

אופן ההכנה:

לשפוך את הסוכר לסיר

להוסיף מים ולבשל על אש נמוכה עד שהופך לסירופ סוכר (כ-5 דקות).

כאשר התערובת הופכת להיות מעט דביקה מוסיפים אבקת קשיו והל ומערבבים עד העיסה הופכת לגוש אחד.

מקררים מעט ומיד מעבירים את הגוש שנוצר על נייר אפיה, מניחים נייר אפיה מעליו ומרדדים דק.

מוציאים את נייר האפיה העליון וחותכים למעויינים.

מניחים לברפי להתקרר ורק אחר כך מפרידים את החתיכות.