תבשיל אפונה ותפו"א | שולמית סנקר


רכיבים:
שקית אפונה קפואה
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
3-4 שיני שום כתושים / חתוכים דק
2-3 כפות תבלין לבשר
1 כפית מלח
2 כפות שמן
4 כוסות מים

אופן ההכנה:
1. בסיר רחב מוסיפים שמן. ממתינים חצי דקה ומוסיפים את השום.

2. מערבבים ומיד מוסיפים בצל. מערבבים מידי פעם עד שהבצל הופך לשקוף

3. מוסיפים מלח ותבלין לבשר ומערבבים

4. שופכים כוס מים מערבבים

5. מוסיפים את תפוחי האדמה והאפונה ואת יתר המים

6. מכסים ומבשלים על אש נמוכה-בינונית עד שתפו"א רכים