מצרכים:
- 1/2קילו (4 כוסות) קמח
- כוס קונפלור
- 100 גרם מרגרינה או חמאה רכה
- 100 גרם סוכר
- קורט מלח
- מעט הל
- כוס חלב מורתח ומצונן למצב פושר-חם
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- להוסיף את כל המרכיבים לקערה
- ללוש לבצק (הבצק נעים וחלק, ואינו דביק)
- אם הבצק יבש מידי ניתן להוסיף עוד 2-3 כפות חלב
- לחלק את הבצק לשמונה כדורים
- לרדד כל כדור לגודל של צלחת קטנה
- להניח בצד מכוסה במגבת למנוחה של 10-15 דקות
- לחצות את הבצק המרודד לשני חלקים
- לרדד לעלה דק
- לחתוך בגלגלת מעויינים
- לטגן בשמן עמוק