קולפי פיסטוק מנגו | ריקי כרמל

מצרכים:


2 מנגו גדולים בשלים קלופים וללא הגרעין
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
פחית חלב מרוכז
1/4 כוס פיסטוקים קלויים קלות וגרוסים

אופן ההכנה:
מרסקים את המנגו במעבד מזון לרסק.
בסיר מניחים את החלב ומביאים לרתיחה, ומסירים מהאש.
בקערה מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת.
מוסיפים את רסק המנגו ואת החלב והחלב המרוכז מערבבים בעדינות לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הפיסטוקים הקלויים ומערבבים שוב.
יוצקים את הבלילה לתבניות ומעבירים למקפיא למשך הלילה.