לארו | שולמית סנקר

מצרכים:

לארו

קילו סולת
1 מרגרינה
1/2 קילו קוקוס
קילו סוכר
1/4 קילו פיסטוקים חתוכים לפרוסות דקות
1/4 קילו שקדים חתוכים לפרוסות דקות
1/4 קילו קשיו חתוך לפרוסות דקות
3 כפיות שטוחות של הל טחון
2.5 כוסות מים חמים.

אופן ההכנה:
1. שופכים חצי מכמות הסולת בסיר וקולים על אש נמוכה כחמש דקות תוך כדי ערבוב

2. מעבירים לקערה. חוזרים שוב לקליית החצי השני

3. ממיסים מרגרינה על אש נמוכה, מוסיפים את הקוקוס וממשיכים לערבב עד שמזהיב (להזהר לא לשרוף)

4. מוסיפים שקדים, פיסטוקים וקשיו וממשיכים לערבב עוד כ-5 דקות

5. מוסיפים סוכר ומים וממשיכים לערבב.

6. מוסיפים הל ואת הסולת הקלוי שהשארנו בצד ומערבבים עד שהתערובת דביקה ואפשר ליצור כדורים

7. לכבות את האש ומיד יוצרים כדורים כשהתערובת עדיין חמה
טיפ: אם אתם ממהרים במקום לפרוס את הפיצוחים לפרוסות דקות, להכניס אותם למערבל ולטחון אותם בפולסים (להפעיל מערבל לכמה שניות ולעצור, שוב להפעיל ולעצור כדי שלא יהפוך לאבקה).