כבד הודו | ריקי כרמל

מצרכים:

1/2 ק"ג כבד הודו
1 בצל גדול
2 פלפלים אדומים
1 כפית שום כתוש
1 כף מרק עוף
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף קמח
מלח, פלפל
3/4 כוס מים רותחים
שמן לטיגון
פטרוזילה/כוסברה לעיטור
אופן ההכנה:
את הכבד מנקים וחוצים לשתיים, צולים בתנור ומוציאים הצידה לצלחת.
חותכים את הבצל והפלפלים לרצועות.
מטגנים במחבת את הבצל כשהוא מתחיל להזהיב מוסיפים את הפלפלים ומטגנים כחמש דקות.
מוסיפים את הכבד ומטגנים יחד.
מתבלים במרק העוף, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל.
מוסיפים את השום הכתוש וכף הקמח מערבבים היטב ומוספים את המים ומבשלים יחד כ 5 דקות מעטרים בפטרוזליה/כוסברה.