הלווה | שולמית חיים

מצרכים:

  • ליטר חלב
  • חבילת אינטנט פודינג וניל
  • חבילת פודינג רגיל וניל
  • 10 כפות סוכר
  • רבע חבילה מרגרינה או חמאה
  • 1/4כפית הל (או 2 סוכר וניל אם לא אוהבים הל)

אופן הכנה:

  1. לשים את כל החומרים בסיר
  2. לערבב היטב לקבלת בלילה חלקה (ללא גושים)
  3. לבשל על אש בינינית תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת עיסה סמיכה מבעבעת
  4. להמשיך לערבב ולבשל עוד כ 5 דקות
  5. לשפוך את העיסה לתבנית
  6. ניתן להוסיף מעל העיסה החמה (או בתוכה), שקדים ופסטוקים (חתוכים או מרוסקים)
  7. לקרר
  8. לשמור במקרר

 

2 תגובות בנושא “הלווה | שולמית חיים

סגור לתגובות.