מצרכים:
- ליטר חלב
- חבילת אינטנט פודינג וניל
- חבילת פודינג רגיל וניל
- 10 כפות סוכר
- רבע חבילה מרגרינה או חמאה
- 1/4כפית הל (או 2 סוכר וניל אם לא אוהבים הל)
אופן הכנה:
- לשים את כל החומרים בסיר
- לערבב היטב לקבלת בלילה חלקה (ללא גושים)
- לבשל על אש בינינית תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת עיסה סמיכה מבעבעת
- להמשיך לערבב ולבשל עוד כ 5 דקות
- לשפוך את העיסה לתבנית
- ניתן להוסיף מעל העיסה החמה (או בתוכה), שקדים ופסטוקים (חתוכים או מרוסקים)
- לקרר
- לשמור במקרר
לא מצאתי אף מתכון להכנת גולאב גאם
או גולאב גאמון.
אין מתכונים להכנת גולאב גאם
או גולאב גאמון