ברפי | שולמית סנקר

מצרכים:

ברפי

4 שמנת
3 חמאה
1 גביע גבינה 9%
1 גביע קוטג'
קורט הל
900 גרם אבקת חלב
2 כוסות סוכר
150 גרם פיסטוקים טחונים


2 צבעי מאכל (לא חובה)
לציפוי : 100 גרם פיסטוקים חתוכים דק ולאורך (לא חובה)

אופן ההכנה:
1. מחממים סיר ומוסיפים את השמנת, החמאה, קוטג' וגבינה ומביאים להרתחה על אש נמוכה

2. מוסיפים סוכר, פיסטוקים והל וממשיכיםי לערבב

3. לאחר שהסוכר נמס והתערובת רתחה, מכבים את האש, מוסיפים אבקת חלב ומערבבים היטב

4. כדי להכין ברפי ב-2 צבעים מעבירים חצי מהכמות לסיר אחר ומוסיף בכל סיר מעט צבע מאכל לכל סיר

ברפי

5. מחזירים את הסירים לגז וממשיכים לערבב עד מתקבלת תערובת שניתקת מהסיר

6. שופכים תערובת ראשונה על מגש מיישרים ומעל את התערובת השניה ומיישרים מפזרים מעל את הפיסטוקים החתוכים ומניחים לתערובת להתקרר

7. לאחר שהתערובת התקררה לחתוך לריבועים ולהגיש